Terug

Welkom op onze vernieuwde Website

  • Online bestelgemak, geen account nodig
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering

Remeha cv ketel onderdelen Calenta Klima-parts (6)

Remeha Calenta cv ketel onderdelen bij Klima-parts Waalwijk toonaangevend in prijs snel besteld en geleverd door geheel Nederland Belgie en Duitsland als omgeving Tilburg Kaatsheuvel Breda Den-bosch en Rotterdam

Remeha cv ketel onderdelen Calenta Klima-parts

Remeha cv ketel onderdelen Calenta


Op zoek naar onderdelen voor uw defecte Remeha cv ketel type Calenta dan kan de webshop van Klima-parts u uitstekend van dienst zijn.

De unieke, zeer compacte gietaluminium warmtewisselaar is het kloppend hart van de Calenta en direct verantwoordelijk zijn grootse prestaties.
Het resultaat is zeer snelle warmtelevering en bij de combitoestellen bovendien minimale wachttijden en een stabiele tapwatertemperatuur.
De Calenta combitoestellen behalen het hoogste jaargebruiksrendement op tapwater van alle ketels in dit segment: waarden tot 93,7% worden bereikt in combinatie met de iSense regelaar.
De Calenta is standaard voorzien van een modulerende pomp, die voldoet aan de energieklasse A eisen en garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik.


Ook cv ketel toebehoren zoals een inlaatcombinatie en expansievat besteld u voor een lage prijs bij Klima-parts Waalwijk.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    / - Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »